U kunt bij ons voor elke gewenste periode een alcoholtester huren. Zelfs vanaf een dagdeel of avond. Bel ons voor meer informatie of reservering op 030 – 634 22 65

Een alcoholtester huren voor een schoolfeest, evenement, bedrijfsborrel of gala? Dat kan bij Alcoholtester.nl. U huurt al een alcoholtester vanaf € 30,00.

Welke tester heeft u nodig?

Er zijn verschillende soorten en kwaliteiten alcoholtesters op de markt. Welke tester voor u geschikt is hangt af van:

  • Het aantal personen dat u gaat testen
  • De betrouwbaarheid van de sensor die gewenst is.
  • Als er geen enkele discussie mag zijn over de betrouwbaarheid is het logisch dat we daar het beste apparaat voor gebruiken.
  • Als een afwijking acceptabel is volstaat soms een goedkoper model.

Vaak wordt er gedacht dat elke alcoholtester de zelfde sensor heeft. Dit is niet het geval, er zitten zeer grote verschillen in de sensoren van alcoholtesters. Dit komt ook weer terug in het prijs verschil.

Als u ons belt met onze klanten service op 030 – 634 22 65 kunnen we u helpen  bij het selecteren van het juiste apparaat.

We verhuren alcoholtesters in een aantal klassen:

Economy

Een standaard alcoholtester geschikt om op een avond steekproefgewijs wat mensen te controleren.

Een economy alcoholtester kan een afwijking hebben ten opzichte van het daadwerkelijke promillage, maar geeft wel een indicatie. Deze apparaten zijn niet gemaakt om honderden mensen achter elkaar mee te testen op een avond. Daar zijn de sensoren en andere componenten niet voor gemaakt.

Basic

Dit is een middenklasse alcoholtester van degelijke Duitse makelij.

Hiervan weten we dat de sensoren uitstekende meetresultaten weergeven. Ook zijn deze apparaten geschikt om meerdere personen mee achter elkaar te testen.

Deze testers komen in de buurt van het meetresultaat van professionele alcoholtesters. Echter kunnen omgevingsinvloeden ervoor zorgen dat het meetresultaat iets kan afwijken. Daarom zijn dergelijke testers iets goedkoper in zowel de koop als de huurprijs.

Professional

Dit zijn alcoholtesters die door politie, verslavingsklinieken en ziekenhuizen worden gebruikt. Deze testers hebben sensoren die in staat zijn de kleinste beetjes alcohol te detecteren. Ook bij het zeer frequent achter elkaar testen of bij koudere temperaturen zijn dit de enige apparaten waar we van op kunnen vertrouwen.

De sensoren van deze apparaten worden  door ons ook regelmatig vernieuwd en gekalibreerd Hiermee houden we de apparaten in topconditie, zodat u verzekerd ben van een absoluut betrouwbaar resultaat.

Bij deze apparaten krijgt u ook een certificaat, zodat u als organisatie aantoonbaar kunt maken dat u met het beste test wat er is. Optioneel kunt u bij deze set een printer huren, zodat u wanneer iemand positief test het resultaat kunt printen. Hiermee heeft u professionele de meetuitslag op papier met alle benodigde data.

Offerte aanvragen