banner

Belangrijk nieuws omtrent de certificering voor de alcoholtesters:

De eenmalige alcoholtester is nog steeds verplicht in Frankrijk. Men is sinds 1 juli 2012 verplicht om twee alcoholtesters per voertuig te hebben. Iedereen die dus door of in Frankrijk reist, dient dus twee van deze testers aan te schaffen.

Alcoholtesters worden vaak gebruikt om te testen of men nog mag deelnemen aan het verkeer. Wanneer deze blaastest onbetrouwbaar is, kan dit vervelende gevolgen hebben voor de bestuurder. Het is van groots belang dat een alcoholtester betrouwbaar is. Een onbetrouwbare alcoholtester zal eerder aangeven dat een bestuurder mag deelnemen aan het verkeer, terwijl het daadwerkelijke promillage (veel) hoger is.

Verkoopt u op dit moment al alcoholtesters? Lees dan verder.

De NF certificering omtrent de alcoholtester is veranderd. De eisen aan de testers zijn verscherpt en hebben een nieuwe norm gekregen. Deze certificering heet NFX 20-702 (oktober 2014). De oude certificering heette NFX 20-702 (juni 2013), deze certificaten zijn sinds 30 september 2015 verlopen.

De normen zijn aangepast, zodat de testers beter bestand zijn tegen koude en warme temperaturen. De testers liggen veelal in auto’s waar in de zomer de temperaturen hoog op lopen. Om de bruikbaarheid van deze testers te garanderen onder deze omstandigheden heeft de LNE (franse keuringsinstantie) strengere kwaliteitseisen opgesteld voor de alcoholtesters voor eenmalig gebruik.

Redline produceert alcoholtesters die aan deze eisen voldoen.

 

Imprimer

Kortom:

Alcoholtester.nl is de juiste leverancier die de juiste gecertificeerde alcoholtester kan leveren met het NFX 20-702 (oktober 2014) keurmerk

De toevoeging “oktober 2014” duidt de nieuwe standaard aan.
Voorkom onnodige ongemakken en ongelukken in het verkeer en verkoop uw klant het juiste product.

Alcoholtester.nl is de importeur in Nederland. Bel 030 6342265 voor meer info of uw bestelling.